TEKNOLOGIUTVIKLING

Det høye volumet av kontanter, kredittkort og mange andre betalingsmetoder som passerer gjennom en restaurant hver dag, gjør A-BOARD-systemet til et viktig verktøy. A-BOARD-systemet sporer ikke bare hver krone av salget, men tilbyr også daglig oppgjør som ytterligere hjelper medlemsvirksomheten i deres daglige kontantstrøm. Kunder forventer sømløse opplevelser når de flytter mellom kanaler og enheter. A-BOARD-systemet kombinerer det beste fra fysiske og digitale miljøer.

Technology 1

DATAINNSAMLING FRA A-BOARD

Data fra A-BOARD-systemer gjør det mulig for bedrifter å forbedre kundeopplevelser, kommunikasjon, salgsrapportering, lagerstyringsprodukter og identifisere nye inntektsmuligheter.


Å tilby kryptering på A-BOARD-systemer og overføre data via sikre nettverksenheter og protokoller kan hjelpe restaurantbedrifter med å tilby en cybersikkerhetsstrategi og overholde forskrifter.

FORDELER

A-BOARD forenkler kommunikasjonen mellom kjøkken, servitører og kunder.

En annen fordel med A-BOARD-systemet er at det kan spore alt fra inventar til de mest populære menyelementene. Sammen med den daglige driften av en restaurant, kan A-BOARD-systemet organisere inventar, omsetning, resultater og mye mer.

Benefits