Løsninger

Våre andre tjenester som støtter våre løsninger

Our Supporting Services

Encompasses the supplementary offerings provided by our platform, designed to enhance and complement our core solutions, thereby enriching the overall user experience and delivering comprehensive value.

Prosjektutvikling

Rådgivning

Videoredigering

Webdesign og utvikling

Digital skilting viser

Grafisk design

Digital markedsføring

IT-støtte og vedlikehold

Leveringstjeneste

Project Development

We provide a full package/customize the services and makes your business from scratch to a great success.

 • Mobile Apps

  Unlock innovation at your fingertips with our cutting-edge mobile app, designed to elevate your tech experience.

 • Web Designing & SEO

  Unlock your digital potential with our expert web design and SEO services, driving your online success to new heights

 • Web Development (Back-end)&(Front-end)

  Transforming your ideas into powerful online experiences through expert web development

 • Digital Marketing

  Maximize your digital impact with our strategic digital marketing solutions, driving growth and engagement in the digital realm.

 • Graphic Design

  Transforming visions into stunning visuals,we provide the best graphic designing services.

 • Video Editing

  Transforming raw footage into captivating stories – we make video editing effortless.

 • Digital Cards

  Unlock limitless business potential with our digital card solutions - your gateway to seamless promotion in the digital age.

 • Consultancy

  We provide the best consultancy to make your business fly high and with the updated tech resources in the market.

 • Fully Functional Product Solution.

  We plan, execute, monitor, and test any of yours tech related business and make it fully functional in a smarter way.

Image-Project Development

Prosjektutvikling

Vi setter vår ære i å bringe dine visjoner til live gjennom våre omfattende og ekspertprosjektutviklingstjenester. Enten du lanserer et nytt nettsted, bygger en mobilapp eller utfører et komplekst programvareprosjekt, har vi ekspertisen til å gjøre ideene dine til virkelighet.

Webdesign og utvikling

Vi tilbyr banebrytende webdesign og utviklingstjenester. Vårt dyktige team hos Tree Drive AS blander kreativitet og teknologi for å lage visuelt imponerende og funksjonelt sterke nettsider. Fra beste brukergrensesnitt til sømløs navigasjon, vi sikrer en jevn brukeropplevelse. Hev merkevaren din med et nettsted som ikke bare gjenspeiler identiteten din, men som også engasjerer publikum effektivt.

Web Design
Image-Digital Marketing

Digital markedsføring

Vis din digitale tilstedeværelse med våre markedsføringsløsninger. Fra sosial kontooptimalisering til administrasjon av sosiale medier, vi utnytter de nyeste teknologiene for å forbedre synlighet og øke engasjementet. Hold deg i forkant av konkurrentene med vår innovative programvareutvikling og markedsføringsdyktighet. Forvandle ditt nettbaserte landskap med Tree Drive AS.

Rådgivning

Vi er en pålitelig partner for å løfte restaurantbedrifter til nye høyder. Med våre ekspertkonsulenttjenester bringer vi et vell av kunnskap og innovative løsninger til bordet, og sikrer at restauranten din ikke bare overlever, men også trives i dagens konkurransedyktige kulinariske landskap.

Consultancy
Video Editing

Digital skilting viser

Forvandle virksomheten din med vår digitale skiltingtjeneste! Øk kundeengasjement og kommunikasjon gjennom dynamiske, tilpassbare skjermer. Maksimer effekten, øk salget og etterlater et varig inntrykk. Hold deg i forkant i den digitale æraen med vår innovative løsning.

IT-støtte og vedlikehold

Opplev sømløs support og vedlikehold med oss. Våre programvareutviklingseksperter sørger for at systemene dine fungerer problemfritt, og tilbyr proaktiv overvåking, rettidige oppdateringer og rask problemløsning. Stol på oss for å holde din teknologiske infrastruktur optimalisert, slik at du kan sette søkelys på kjernevirksomheten din. Øk IT-ytelsen din med våre pålitelige støtte- og vedlikeholdstjenester.

IT Support
Image-Video-Editing

Videoredigering

Revolusjoner din restaurants visuelle appell med våre banebrytende videoredigeringstjenester. Teamet vårt lager fantastiske menyer og matpresentasjoner som tiltrekker publikum. Forbedre din tilstedeværelse på nettet og lokk kunder med videoer som viser essensen av menyen din. Forvandle måten du presenterer mat på, en ramme om gangen.

Grafisk design

Øk din matopplevelse med våre fantastiske meny- og logodesigntjenester skreddersydd for restauranter. Vårt dyktige designerteam bringer kreativiteten til live, og lager visuelt fantastiske logoer og menybannere som fanger din unike kulinariske identitet. Fra pikselperfekte logoer til appetittvekkende menyvisninger, vi blander designekspertise for å etterlate et varig inntrykk på kundene dine. Utforsk kunsten av visuell glede med våre Restaurant Branding Solutions.

Image-Graphic-Design
Image-Delivery-Partner

Leveringstjeneste

Vi tilbyr også leveringstjenester i mange deler av Norge. Unn deg en sømløs kulinarisk opplevelse med vår brukervennlige app, som sikrer raske bestillinger og presise leveranser. Vi er dedikert til å være det beste arbeidspartnerselskapet. Vi tilbyr trygg, rask og sikker levering til mottakerne og overbevisende muligheter for våre ansatte. Vi er forpliktet til å gjøre det rette.