Løsninger

Våre andre tjenester som støtter våre løsninger

Prosjektutvikling

Prosjektutvikling

Vi setter vår ære i å bringe dine visjoner til live gjennom våre omfattende og ekspertprosjektutviklingstjenester. Enten du lanserer et nytt nettsted, bygger en mobilapp eller utfører et komplekst programvareprosjekt, har vi ekspertisen til å gjøre ideene dine til virkelighet.
Webdesign og utvikling

Webdesign og utvikling

Vi tilbyr banebrytende webdesign og utviklingstjenester. Vårt dyktige team hos Tree Drive AS blander kreativitet og teknologi for å lage visuelt imponerende og funksjonelt sterke nettsider. Fra beste brukergrensesnitt til sømløs navigasjon, vi sikrer en jevn brukeropplevelse. Hev merkevaren din med et nettsted som ikke bare gjenspeiler identiteten din, men som også engasjerer publikum effektivt.
Digital markedsføring

Digital markedsføring

Vis din digitale tilstedeværelse med våre markedsføringsløsninger. Fra sosial kontooptimalisering til administrasjon av sosiale medier, vi utnytter de nyeste teknologiene for å forbedre synlighet og øke engasjementet. Hold deg i forkant av konkurrentene med vår innovative programvareutvikling og markedsføringsdyktighet. Forvandle ditt nettbaserte landskap med Tree Drive AS.
Rådgivning

Rådgivning

Vi er en pålitelig partner for å løfte restaurantbedrifter til nye høyder. Med våre ekspertkonsulenttjenester bringer vi et vell av kunnskap og innovative løsninger til bordet, og sikrer at restauranten din ikke bare overlever, men også trives i dagens konkurransedyktige kulinariske landskap.
Digital skilting viser

Digital skilting viser

Forvandle virksomheten din med vår digitale skiltingtjeneste! Øk kundeengasjement og kommunikasjon gjennom dynamiske, tilpassbare skjermer. Maksimer effekten, øk salget og etterlater et varig inntrykk. Hold deg i forkant i den digitale æraen med vår innovative løsning.
IT-støtte og vedlikehold

IT-støtte og vedlikehold

Opplev sømløs support og vedlikehold med oss. Våre programvareutviklingseksperter sørger for at systemene dine fungerer problemfritt, og tilbyr proaktiv overvåking, rettidige oppdateringer og rask problemløsning. Stol på oss for å holde din teknologiske infrastruktur optimalisert, slik at du kan sette søkelys på kjernevirksomheten din. Øk IT-ytelsen din med våre pålitelige støtte- og vedlikeholdstjenester.
Videoredigering

Videoredigering

Revolusjoner din restaurants visuelle appell med våre banebrytende videoredigeringstjenester. Teamet vårt lager fantastiske menyer og matpresentasjoner som tiltrekker publikum. Forbedre din tilstedeværelse på nettet og lokk kunder med videoer som viser essensen av menyen din. Forvandle måten du presenterer mat på, en ramme om gangen.
Grafisk design

Grafisk design

Øk din matopplevelse med våre fantastiske meny- og logodesigntjenester skreddersydd for restauranter. Vårt dyktige designerteam bringer kreativiteten til live, og lager visuelt fantastiske logoer og menybannere som fanger din unike kulinariske identitet. Fra pikselperfekte logoer til appetittvekkende menyvisninger, vi blander designekspertise for å etterlate et varig inntrykk på kundene dine. Utforsk kunsten av visuell glede med våre Restaurant Branding Solutions.
Leveringstjeneste

Leveringstjeneste

Vi tilbyr også leveringstjenester i mange deler av Norge. Unn deg en sømløs kulinarisk opplevelse med vår brukervennlige app, som sikrer raske bestillinger og presise leveranser. Vi er dedikert til å være det beste arbeidspartnerselskapet. Vi tilbyr trygg, rask og sikker levering til mottakerne og overbevisende muligheter for våre ansatte. Vi er forpliktet til å gjøre det rette.