About

About>Home

Om Oss

Velkommen til Tree Drive AS, Norges beste leverandør av programvare for restaurantfakturering. Tree Drive AS er din betrodde partner for å revolusjonere restaurantbransjen gjennom innovative og omfattende teknologiske løsninger. Vi er stolte av å styrke restauratører og forbedre matopplevelsen for kundene med vår banebrytende teknologi.

Vårt oppdrag

Hos Tree Drive AS er vi på et oppdrag om å forenkle og effektivisere restaurantdriften ved å tilby en sømløs og integrert løsning som imøtekommer de ulike behovene til den moderne matserveringsindustrien. Vår forpliktelse ligger i å hjelpe restauranter med å trives i en digital æra, samtidig som vi leverer enestående bekvemmelighet til bedriftseiere og spisesteder.

Hva skiller oss fra

A-Board-plattform: Revolusjoner din restaurantadministrasjon med vår A-Board-plattform. Fra effektiv håndtering av bestillinger til administrasjon av fakturering, generering av innsiktsfulle rapporter og vedlikehold av alle poster, er plattformen vår designet for å være ryggraden i driften din. Opplev hvor enkelt det er å administrere hele arbeidsflyten din i én sentralisert løsning.

Cloud Management System:
Si farvel til tradisjonelle problemer med vårt skyadministrasjonssystem. Restauratører kan nå få tilgang til sanntidsdata, overvåke ytelse og ta informerte beslutninger fra hvor som helst. Vår skybaserte løsning gir deg fleksibiliteten og skalerbarheten som trengs for å tilpasse seg de stadig utviklende kravene i bransjen.

Brukervennlig bestillingsapp:
Forvandle matopplevelsen for kundene dine med vår brukervennlige bestillingsapp. Enten du spiser inne eller velger takeaway, sikrer appen vår en sømløs og hyggelig prosess for brukerne. Med et enkelt og intuitivt grensesnitt har det aldri vært mer praktisk å bestille favorittrettene dine. Begge appene er brukervennlige og lett tilgjengelige på Play og Apple Store.

Vårt engasjement

  • Innovasjon: Vi holder oss i forkant av teknologien for å gi deg de nyeste og mest avanserte løsningene, og sikrer at restauranten din holder seg i forkant.

  • Pålitelighet: Tillit er grunnlaget for våre relasjoner. Vi tilbyr pålitelige, sterke løsninger som du kan stole på for en problemfri drift av virksomheten din.

  • Kundesentrisk tilnærming: Din suksess er vår suksess. Vi er dedikerte til å forstå dine unike behov og skreddersy løsningene våre for å hjelpe deg med å nå dine forretningsmål.

Blimed oss på reisen

Legg ut på en reise med teknologisk transformasjon med Tree Drive AS. Enten du er en erfaren restauratør eller en ny aktør i bransjen, er vi her for å støtte og løfte virksomheten din til nye høyder.

Oppdag kraften til sømløs drift, forbedrede kundeopplevelser og uovertruffen effektivitet med Tree Drive AS.

Velkommen til fremtidens servering. Velkommen til Tree Drive AS.

Hvorfor Vi Velger Restaurantbransjen Først

 Grunnlegger Munish Sharma er godt kjent for faktum at restaurantbransjen er en lavmarginvirksomhet med høy volatilitet, noe som noen ganger fører til konkurs. Men hans TILKNYTNING OG NESTEN 20 ÅRS ERFARING I DENNE SEKTOREN motiverte ham til å skape en løsning for denne bransjen, spesielt for små eiere for å gi dem en grunn til å endre faktum med lav margin for å øke margin og for å gjøre denne industrien til høymarginvirksomhet, ved å gi dem digitale løsninger til svært rimelige priser, hjelper dem direkte med å spare kostnader, tid og papirarbeid, noe som fører til at de tjener penger. Vår konsultasjon og digitale markedsføringsplattformer hjelper dem også med å øke salget. En økning i salget deres fører til vår suksess også. De trenger bare å opprettholde matkvalitet, stemning og sunne kunderelasjoner.

TREE-DRIVE AS
Styrker restaurantbransjen

Ved å tilby transformative løsninger til restaurantbransjen

TREE-DRIVE AS Programvareutvikler

Tilbyr alt i étt Skyløsning

TREE-DRIVE AS Programvareutvikler

Tilbyr alt i étt Skyløsning

TREE-DRIVE AS Tjenesteleverandør

Web-service
Web
Utvikling

.

Mobile Service
Mobil
Applikasjoner

.

Data Service
Data
Sikkerhet

.

SEO Service
SEO og
Optimalisering

.

Graphic Service
Grafisk
Design

.

IT Service
IT
Tjenester

.

Hva Våre Fans Sier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Siam Cafe Og Takeaway
With us from three years

2 års erfaring gjør bakken testing for alle kunder