Om Oss

Tree Drive” er en dynamisk plattform dedikert til å forbedre kundeopplevelser og legge til rette for sømløse interaksjoner i ulike sektorer, inkludert restaurant, detaljhandel og engros. Gjennom innovative løsninger og en forpliktelse til fortreffelighet, streber vi etter å styrke både bedrifter og enkeltpersoner, fremme vekst og suksess i et blomstrende økosystem.

For å styrke dine behov for bedriftsvekst

“Tree Drive” styrker bedriftsvekst med skreddersydde digitale løsninger, fra salgspunkt til lagerstyring. Plattformen vår forenkler operasjoner, øker produktivitet og maksimerer lønnsomheten for bedrifter i alle størrelser. Opplev sømløs integrasjon og frigjør potensialet til din bedrift med “Tree Drive”

Innovativ Teknologi

Tree Drive er et nyskapende teknologiselskap som spesialiserer seg på Fintech, Blockchain, E-handel og utvikling av IT-produkter, sammen med omfattende IT-tjenester. Vi innoverer for å drive bedriftsvekst og effektivitet i dagens digitale landskap.

Omfattende Løsninger

Tree Drive tilbyr omfattende løsninger for bedriftens behov, og eliminerer bryet med å administrere flere plattformer. Si farvel til kompleksitet - med Tree Drive AS er alt du trenger enkelt sentralisert på ett sted.

Tilpasset for din bedrift

Tilpass din bedrift med Tree Drive's omfattende utvalg av tjenester og produkter, som dekker Fintech, Blockchain, E-handel, IT-utvikling og -tjenester. Våre innovative løsninger gir din bedrift mulighet til å blomstre i dagens dynamiske markedsmiljø.

Brukervennlig Grensesnitt

Opplev enkelheten til Tree Drive AS, hvor brukervennlig design møter effektiv funksjonalitet. Vårt intuitive grensesnitt minimerer treningstiden, slik at teamet ditt kan komme i gang. Si hei til strømlinjeformet drift og økt produktivitet med Tree Drive AS

En melding fra vår grunnlegger

Etter å ha dedikert 23 år til restaurantbransjen, kunne jeg ikke ignorere det åpenbare behovet for forbedring. Eksisterende digitale løsninger var dyre og omstendelige, og etterlot småbedriftseiere som meg selv med høye kostnader og smale marginer.

I 2019 tok jeg saken i mine egne hender. Uten å finne et rimelig system som møtte mine behov, bestemte jeg meg for å lage mitt eget. Ved slutten av 2022 lanserte vi vår alt-i-ett-løsning, designet for å effektivisere driften, redusere kostnader og minimere papirarbeid for bedrifter innen restaurant-, detaljhandels- og engroshandelssektorene.

Vårt system skiller seg ut for sin skalerbarhet og tilpasningsdyktighet, og tilbyr en kostnadseffektiv løsning for bedrifter over hele verden. Med 23 års bransjeerfaring i ryggen, tror jeg fast på det transformative potensialet til teknologien vår. Vi ser allerede lovende resultater i den norske restaurantsektoren, og jeg er trygg på vår evne til å gjøre en global innvirkning.

Fremover er mitt team og jeg forpliktet til å utvide inn i fintech, blockchain, e-handel og utover. Vårt mål er å bli en ledende aktør innen IT-sektoren, og levere innovative løsninger som styrker bedrifter og driver vekst.

Sammen former vi fremtiden for forretnings-teknologi, en innovativ løsning om gangen.

Munish-Sharma-Image

Hos Tree Drive ser vi for oss en fremtid der selskaper i alle størrelser utnytter kraften til Fintech, Blockchain, e-handel og digitale løsninger for å lykkes. Plattformen vår er dedikert til sømløs integrering av online bestillingssystemer, POS-teknologier og kundeadministrasjonsverktøy for å drive effektivitet og lønnsomhet.

Vi har som mål å demokratisere tilgangen til avansert teknologi, og gi bedrifter muligheten til å trives i den digitale tidsalderen. Ved å koble sammen globalt og omfavne digital transformasjon, baner vi vei for bærekraftig vekst og suksess.

Vår visjon er å skape en verden der enhver bedrift kan trives, innovere og tilpasse seg endrede markedsdynamikker med tillit. Med Tree Drive er fremtiden for virksomheten lys, tilkoblet og grenseløs.

Hos Tree Drive er oppdraget vårt klart: å styrke virksomheter med innovative digitale løsninger som effektiviserer driften og forbedrer kundeopplevelsene. Vi er forpliktet til å revolusjonere forretningsdrift gjennom banebrytende teknologi, personlig service og pålitelig støtte, for å sikre våre kunders suksess i et konkurranseutsatt marked.

Målet vårt er å være en pålitelig partner for å drive vekst og effektivitet på tvers av bransjer, og gjøre digital transformasjon tilgjengelig og virkningsfull for bedrifter i alle størrelser. Med fokus på fortreffelighet innen fintech, blockchain og e-handel, streber vi etter å være førstevalget for bedrifter som ønsker å trives i den digitale tidsalderen.

Tree Drives mål inkluderer å drive innovasjon, fremme vekst og levere eksepsjonell verdi til virksomheter over hele verden. Vi har som mål å kontinuerlig forbedre plattformens muligheter, og tilbyr banebrytende løsninger skreddersydd for ulike industrielle behov.

Våre mål inkluderer å utvide vår tilstedeværelse innen fintech, blockchain og e-handel, og posisjonere oss som ledere på disse feltene. I tillegg er vi dedikert til å bygge sterke partnerskap og samarbeid for å fremme gjensidig suksess og drive kollektiv innovasjon.

Med fokus på kundetilfredshet og markedsrelevans håper vi å overgå forventningene og sette nye standarder for fortreffelighet innen digitale løsninger. Til syvende og sist er målet vårt å gi bedrifter mulighet til å trives i et digitalt landskap i stadig utvikling, og drive bærekraftig vekst og suksess.”

Apps-till-date-image

Våre kjerneverdier

 • Innovasjon

  TREE-DRIVE AS styrker bedrifter med innovative løsninger..

 • Pålitelighet

  Kundene våre stoler på oss for din konsekvente ytelse, rettidig levering og pålitelige tjenester.

 • Kundesentrisk tilnærming

  Vi prioriterer våre kunders behov og streber etter å overgå deres forventninger med hver interaksjon.

 • Kvalitet

  Vi er dedikert til å levere produkter og tjenester av høy kvalitet som oppfyller de høyeste standarder for fortreffelighet.

 • Bærekraft

  Vi er forpliktet til bærekraftig praksis, minimerer vårt miljømessige fotavtrykk og bidrar positivt til lokalsamfunnene vi betjener.

Tree Drive: Styrker suksess i restaurantbransjen

Tree Drive har med suksess styrket restaurantbransjen ved å tilby innovative løsninger som effektiviserer driften, øker effektiviteten og løfter kundeopplevelsen. Våre skreddersydde teknologier gjør det mulig for restauranter å trives i et konkurranseutsatt marked, noe som driver vekst og suksess.

Hvorfor vi velger restaurantbransjen først

Grunnlegger Munish Sharmas dype forståelse av utfordringene som ligger i restaurantbransjen, inkludert lave marginer og høy volatilitet, drev ham til å lage en løsning som tar sikte på å transformere denne bransjen. Med nesten 20 års erfaring i denne sektoren, anerkjente han behovet for digitale løsninger for å styrke småbrukere og snu strømmen på lave marginer, og til slutt gjøre det til en virksomhet med høy margin.

Ved å tilby rimelige digitale løsninger, adresserer Tree Drive direkte kostnadene, tiden og papirbyrdene restauranteiere står overfor, slik at de kan spare ressurser og øke lønnsomheten. I tillegg gir våre konsulent- og digitale markedsføringsplattformer uvurderlig støtte for å øke salget for disse virksomhetene.

Vår suksess er intrikat knyttet til suksessen til kundene våre. Med fokus på å opprettholde matkvalitet, skape en innbydende atmosfære og fremme sunne kunderelasjoner, fungerer Tree Drives løsninger som en katalysator for deres vekst og velstand i den konkurranseutsatte restaurantbransjen.

About-us-restaurant-image

Forgrening: Tree Drives ekspansjon fra restaurantløsninger til ulike sektorer

Suksessen til våre løsninger i restaurantbransjen har inspirert oss til å utvide horisonten og utvikle skreddersydde løsninger også for andre bransjer. Vi er drevet av visjonen om å bli den digitale vekstpartneren for virksomheter på tvers av ulike sektorer, ved å utnytte vår ekspertise og innovasjon for å drive suksess.

Når vi begir oss inn i nye bransjer, er målet vårt å være banebrytende for transformative teknologier og sette nye standarder for dyktighet i IT-sektoren. Ved å samarbeide med bedrifter som deres pålitelige digitale allierte, tar vi sikte på å legge til rette for deres vekst, optimalisere deres operasjoner og låse opp nye muligheter for suksess i den digitale tidsalderen.

Tree Drive-programvareløsninger: Styrke bedrifter med innovasjon

POS App

POS App for SUnmmi

KDS

Tree Drive User App

Tree Drive Driver App

Company Timeline

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo luctus nec ullamcorper.

"Optimaliser driften, løft opplevelsen: Tree Drive Solutions"

Med to års praktisk erfaring med bakketesting har vi finjustert produktene og tjenestene våre for å møte de unike behovene til kundene våre. Utforsk Tree Drives omfattende pakke med løsninger for å effektivisere driften, forbedre kundeopplevelsen og drive vekst på tvers av bransjer.